O zdravlju mozga i kako ga očuvati razgovaramo sa profesorom Momčilom Matićem, nutricionistom i doktorom preventivne medicine. Postoji li čarobni štapić za besmrtnost? Sačuvati dobro zdravlje do duboko u starosti je moguce ako preventivno i na vreme primenite neke drevne prirodne recepte starih naroda. Kutak za vežbanje je i ovog puta rezervisan za trening sa Dušicom Pavlović.

O organskoj hrani, prednostima i njenoj perspekivi razgovaramo sa prof. dr Momčilom Matićem i dipl. ing. poljoprivrede Marijom Pejić, koja je ujedno i nutricionista i ima master studije organske hrane. U okviru narodne medicine nastavljamo priču uz pomoć kojih namirnica možete pomoci svojim zglobovima na prirodan način, ishranom. Nemojte zanemariti ni vežbanje, jer su vežbe podjednako dobre i za pozitivnu energiju i vedar duh koliko i za kondiciju i lepo oblikovano telo.

Priču o svetom Nektariju i ocu Nektariju Vitalisu, o lepoti čiste duše pune ljubavi oslobođene od svake zemaljske slabosti i pakosti, kao duhovno čedo oca Vitalisa ispričaće nam Natalija Kovačević. Ruski naučnici dokazali da je molitva lek koji Obnavlja ceo organizam, smanjuje stres i pruža sigurnost jer kako su utvrdili vernik udubljen u molitvu potpuno isključuje moždanu koru, a to označava potpunu sigurnost i odsustvo stresa. I tokom ove emisije sa vama vežba Dušica Pavlović.