Državni sekretar u ministarstvu ekologije, Valjevac, Dragan Jeremić, pozitivan je na korona virus. U izjavi za Vamediu Jeremić kaže da je rezultat dobio danas, a da se već nedelju dana oseća dobro, piše Vamedia.

„Ni jednog trenutka nisam bio teško bolestan, uglavnom je sve ličilo na prehladu. U izolaciji sam još od 21. marta i pridržavao sam se svega što je rečeno. Ipak sam se u petak testirao s obzirom da je kolega Blažić sa kojim sam bio u kontaktu na žalost preminuo upravo zbog korona virusa. Rezultat je stigao danas“, rekao je Jeremić.

On navodi da je njegova porodica dobro, što je, kako kaže i najvažnije. U kontaktu je i sa drugim kolegama, ali telefonom.

„Rezultat je pozitivan, ali ja se sada zaista osećam dobro, imam terapiju koju pijem u izolaciji sam i verujem da će sve biti dobro. Ne znam šta bih drugo rekao izuzev da je pridržavanje uputstava i poštovanje mera, najvažnije. Ja sam u izolaciju otišao i pre nego što sam se razboleo, samoinicijativno jer sam pre toga bio na poslu, kao i svi ostali izmedju ostalog. Moja porodica je dobro, to je važno“, rekao je Jeremić.

Početkom meseca od korona virusa preminuo je državni sekretar u ministarstvu ekologije  Branislav Blažić.

Podeli članak na društvene mreže