Benzinska pumpa „Ingrap-Omni“ u Knez Mihailovoj ulici kod hotela „Omni centar“ ima mogućnost samoposluživanja. Prednost ove usluge je što je dostupna 24 sata. Za one koji idu na posao, odnosno imaju propusnicu i tokom zabrane kretanja, pumpa će biti otvorena.

Korisnici tokom 24 sata, nezavisno od rada pumpe i njene maloprodaje, mogu natočiti benzin, Evro dizel ili Adi dizel. Korišćenje OPT uređaja je vrlo jednostavno. Potrebno je najpre odabrati način plaćanja, gotovinski, bankarskom ili kompanijskom karticom. Zatim treba izabrati točiono mesto i to potvrditi, nakon čega se može izvršiti plaćanje. Ukoliko se plaća gotovinski, minimalni iznos je 299 dinara. Nakon plaćanja, automat izdaje račun koji to potvrđuje. Posle točenja goriva, dobija se račun o istočenoj količini goriva, pojašnjava šef pumpe Ivan Petrović.

Uputstva su jasno naznačena na panou pored automata. Ukoliko dođe do nekog problema, broj tehničke službe takođe je naveden i ona je dostupna 24 sata.
Takođe, i samouslužna perionica se koristiti tokom 24 sata.

Automat izdaje žetone u vrednosti od 50 dinara. Svaki žeton može se iskoristiti za pranje u trajanju od minut i 40 sekundi. Žetoni mogu da se koriste i za usisivač i za mirise, dodaje Petrović.

I samouslužna benzinska pumpa „Ingrap-Omni“ na Divčibarama radi 24 sata.

Podeli članak na društvene mreže