Na osnovu dopisa Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje je ovo Ministarstvo uputilo svim školama na teritoriji Republike Srbije, 31. marta 2020.,

MŠ “Živorad Grbić” obaveštava javnost da će se prijavljivanje za polaganje prijemnog ispita u 1. razred srednje muzičke škole, za školsku 2020/2021. , ove godine , u uslovima vanrednog stanja u zemlji nastalog usled bolesti COVID – 19, vršiti elektronskim putem, za razliku od prethodnih godina kada je ova procedura realizovana u sekretarijatu škole.

Prijavljivanje će se vršiti u periodu od 31. marta do 7. aprila, popunjavanjem prijave koja se nalazi na veb adresi:

https://prijavazaprijemni2020.mpn.gov.rs/.

Za sva pitanja, primedbe, sugestije ili moguće probleme koji bi mogli da se jave u vezi sa elektronskim prijavljivanjem za polaganje prijemnog ispita, kao i za sva druga pitanja u vezi sa prijavljivanjem i polaganjem prijemnog ispita za upis, Ministarstvo prosvete je otvorilo elektronsku adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. na koju se zainteresovani mogu obratiti.
Za bilo kakvu pomoć ili dodatne informacije, zainteresovani mogu kontaktirati MŠ „Živorad Grbić“ putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

O načinu i terminima polaganja prijemnog ispita, svi zainteresovani će biti blagovremeno obavešteni od strane MŠ “Živorad Grbić”, u skladu sa informacijama dobijenim od Ministarstva prosvete u narednom periodu.

Podeli članak na društvene mreže