Dom za stare “Kolubara OMNI“ PREMIUM proteklih dana dobio je licencu za rad koju je lično uručio ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević u pratnji sa gradonačelnikom Valjeva Lazarom Gojkovićem.

Direktorka Doma za stare “Kolubara OMNI“ PREMIUM Anka Vesić sa zadovoljstvm je najavila da će Dom početi sa radom koliko sledeće nedelje.

Ministar Zoran Đorđević nam je sedmog oktobra uručio licencu za rad. Dobijanjem licence mi smo stekli pravo na zvaničan početak rada. Očekujemo da ćemo naše prve korisnike useliti već sledeće nedelje, kaže Anka Vesić direktorka doma za stare.

Prilikom posete Domu za stare Kolubara OMNI PREMIUM Ministar Đorđević je imao sastanak sa gradonačelnikom Valjeva Lazarom Gojkovićem kada se razgovaralo o načinima unapređenja saradnje između Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Grada Valjeva.

Danas smo došli u Valjevo da posetimo dom koji treba da bude otvoren narednih dana. Radi se o modernom domu kapaciteta 100 korisnika koji će posle duzeg vremena moći da zadovolji bar deo potreba koje Valjevo ima kada je u pitanju smeštaj starih. Dosta je bilo reči o tome da Valjevo očekuje otvaranje državnog doma i o tome smo pričali sa gradonačelnikom. Očekujemo da se taj objekat vrlo brzo završi i da će Grad Valjevo dobiti još jedan moderan dom. Želim vlasnicima ovog Doma uspeh, svakako verujem da ćemo vrlo brzo potpisati i okvirni sporazum o saradnji i da će ovaj Dom biti vrlo brzo popunjen s obzirom na to da sam video sve ono šta poseduje, kakav je kvalitet izgradnje ičuo najavljen kvalitet usluge. Mogu da kažem da on spada u sam vrh domova po kvalitetu u Republici Srbiji, rekao je ministar Đorđević prilikom uručivanja licence za rad.

Dom za stare “Kolubara OMNI” PREMIUM ima visoke standarde i želju da svojim korisnicima pruzi najbolju uslugu kako u pogledu nege tako i u pogledu organizacionih zahteva. Pored moderno opremljenih soba i drugih sadrzaja za doček korisnika spreman je stručan i obučen tim. U 49 soba i apartmana može da se smesti stotinu korisnika. Sve informacije i kontakti mogu se dobiti na sajtu “Kolubara OMNI” PREMIUM. co.rs. U menadžmentu kažu da lista čekanja već postoji, a da dobijanje licence omogućava početak rada.

Podeli članak na društvene mreže