U cilju suzbijanja epidemije zarazne bolesti COVID-19, generalni direktor HK “Krušik”, Vladan Lukić, odlučio je da pruži doprinos zalaganjima medicinara, dodelom novca Opštoj bolnici Valjevo.

Ta zdravstvena ustanova je od HK “Krušik” dobila milion dinara za pomoć u savladavanju nevolja sa epidemijom korona virusa.

Ova značajna sredstva su podstrek svim medicinarima da istraju u neprestanoj borbi, u kojoj su od marta kada je proglašena epidemija. Novčana sredstva će biti raspoređena za nabavku neophodne opreme i drugih sredstava u Opštoj bolnici Valjevo.

Ustanova je od početka prerasporedila svoje kadrovske i tehničke kapacitete, pa je deo opredeljen za zbrinjavanje Kovid pozitivnih pacijenata, a pored toga lečena su i hitna stanja pacijenata sa drugim bolestima. Uprava i zaposleni Opšte bolnice Valjevo izražavaju veliku zahvalnost generalnom direktoru Vladanu Lukiću i HK “Krušik” zbog ovog gesta društvene odgovornosti i značajnoj donaciji koja je veliki podsticaj u radu i borbi protiv korona virusa, kaže se u saopštenju PR službe Opšte bolnice Valjevo..

Podeli članak na društvene mreže