U susret predstojećim praznicima kompanija „Europrom“ je donela odluku da donira 1.150 prehrambeno-hemijskih paketa pomoći socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama.

Paketi će biti raspoređeni na sve opštine u kojima „Europrom“ ima maloprodajne objekte. Za Valjevo je opredeljeno 550 paketa, za Lajkovac, Mionicu, Osečinu, Kosjerić, Krupanj i Loznicu po 100 paketa.
Akcija se sprovodi u saradnji sa Crvenim krstom svake opštine, koji će u svakoj od navedenih opština do kraja meseca podeliti prehrambeno-hemijske pakete socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama po svojoj evidenciji i rasporedu, pri tom vodeći računa da budu ispoštovane obavezne epidemiološke mere.

„Europrom“ je sličnu akciju donacije prehrambeno-hemijskih paketa organizovao u saradnji sa Crvenim krstom Valjevo u aprilu ove godine. Paketi su tada podeljeni korisnicima Narodne kuhinje Valjevo, i ideja kompanije je tada bila da u prazničnim danima Uskrsa pomogne onima koji su najugroženiji. Tada se akcija donacije paketa odnosila na opštinu Valjevo, a sada, pred novogodišnje i božićne praznike, „Europrom“ će realizovati akciju koja će obuhvatiti svih sedam opština na kojima posluje.

“Verujemo da će akcija biti završena uspešno, i da ćemo zajedno sa Crvenim krstom učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije ova godina završi na lakši i lepši način”, poručuju iz “Europroma”.

Podeli članak na društvene mreže