Usled posledica infekcije koronavirusa preminula je još jedna osoba iz Valjeva, pokazuje najnoviji izveštaj ovdašnjeg ZZJZ. Zaključno sa ovim podacima u Valjevu je od početka epidemije preminulo 45 ljudi, dok se ukupano za Kolubarski okrug beleži 71 smrtni slučaj.

Registrovana su još 94 slučaja infekcije u Okrugu. Na virus je pozitivno još 91 lice iz Valjeva, u Osečini je još dvoje novoinficiranih i u Mionici jedno. U ostalim opštinama nisu zabeleženi novopozitivni na COVID.

Statistika gradskog ZZJZ pokazuje da je od početka epidemije u opštinama Kolubarskog okruga potvrđeno 3.377 slučajeva zaraze korona virusom. Za Valjevo se beleži ukupno 2.538 COVID pozitivnih.

Na hospitalizaciji je 89 osoba, od toga je 71 pacijent iz Valjeva, pet iz Ljiga, po četiri iz Mionice i Uba, tri iz Osečine i dva iz Lajkovca.

U kućnoj izolaciji je 1.356 ljudi u opštinama Kolubarskog okruga. Broj lica koji se nalaze u kućnoj izolaciji u Valjevu premašio je hiljadu. Najnoviji podaci pokazuju da je u našem gradu 1.066 osoba u kućnoj izolaciji, u Ljigu 99, u Mionici 87, u Ubu 45, u Lajkovcu 42 i u Osečini 17.

Zaključno sa podacima od 16. novembra, oporavilo se 1.861 lice iz Kolubarskog okruga, od toga 1.356 iz Valjeva.

Podeli članak na društvene mreže

Comments powered by CComment