Vlasnici vozila kojima ističe registracija obavezni su da je produže uprkos merama tokom vanrednog stanja.

Poštujući sve preporuke Vlade Republike Srbije u pogledu zaštite stanovništva od Covid-19 virusa, tehnički pregled Remont doo Valjevo na Obilaznom putu je bio jedan od retkih koji je spremno dočekao vanredne prilike te je u prvoj i drugoj nedelji vanrednog stanja bio među malobrojnim ovlašćenim u Valjevu koji je mogao da ispoštuje kompletnu proceduru registracije vozila, od tehnickog pregleda, polise obaveznog osiguranja do izdavanja registracionih nalepnica. Otežavajuća okolnost je bilo uvođenje ograničenog, odnosno skraćenog radnog vremena banaka i osiguravajućeg društva, tako da , objektivno , nismo mogli da svim zainteresovanima izađemo u susret odmah, zbog čega se i izvinjavamo”, kaže Dragan Krstic, direktor Remonta.

Veliku zahvalnost dugujem i svim zaposlenima na linijama tehnickog pregleda jer su vrlo profesionalno odgovorili svim zadacima brinući o svom i zdravlju svih naših korisnika, dodaje on.

Registracija se za sada, kako je Krstić rekao, obavlja uobičajenom procedurom. S obzirom da se tehnička ispravnost svih vrsta vozila utvrđuje na dve linije, gužve su znatno smanjene.
Izuzetak je kod vozila koja se prvi put registruju. U tom slučaju potrebno je da se vlasnik elektronskim putem obrati Upravi MUP-a Srbije i prati instrukcije koje tamo dobije ili da posle tehničkog pregleda svu dokumentaciju, poštom dostavi nadležnoj policijskoj upravi.

Lica starija od 65 godina moći će da ovlaste mlađeg iz porodice da umesto njih to obave. Neophodno je da deca vlasnika podnesu zahtev na tehničkom pregledu u ovlašćenim servisima, kao i da od dokumenata prilože svoju ličnu kartu, ličnu kartu vlasnika vozila, kao i ovlašćenje vlasnika koje ne mora biti overeno kod notara.

Radi sto bržeg obavljanja postupka registracije vozila, molimo sve zainteresovane da zakažu svoj termin na broj telefona 014/3511600 kako bi izbegli nepotrebno cekanje, naglašava Krstić.

Podeli članak na društvene mreže

Comments powered by CComment