Spa centar u okviru hotela Omni ponovo počinje sa radom. U skladu sa propisanim merama, zaposleni i korisnici moraće da poštuju pravila koja su na snazi tokom epidemije korona virusa.

Kako nam je rečeno u Omni centru, zaposleni i korisnici moraće da nose zaštitnu opremu, da održavaju fizičku distancu, obavezna je dezinfekcija ruku i obuće pre ulaska u spa centar. Na ulazu je postavljena dezo barijera. U prostoriji će biti ograničen broj korisnika, uz poštovanje razdaljine od dva metra između njih. Sve radne površine i sredstva za rad će se redovno definfikovati.

Omni centar je inače među pet u Srbiji u kom možete dobiti bioenergetsku masažu. Ona je novina na svetskom tržištu i radi se pomoću bioenergo masažera.

Bioenergetska masaža nije samo klasična jednočasova masaža tela. Ona ustvari podrazumeva protok energije krou telo. Već nakon prvog tretmana, korisnici primećuju poboljšanje, bolovi se smanjuju, pojašnjava Dragica Nikolić, maser u Spa cenetru. Dodaje i da se bioenergetska masaža primenjuje i pri rešavnju estetskih problema.

Ukoliko već niste, možete probati finsku saunu, a zatim preći u slanu sobu. Potom možete doziveti „tropsku kišu“ i posetiti u „tursko kupatilo”. Tu je i neizostavni đakuzi koji se nalazi tik pored bazena napunjenim vodom iz Banje Vrujci.

Odaberite masažu po Vašoj želji, relax, detox, bioenergetsku masažu, masažu vulkanskim kamenjem.

Pošto je broj osoba koje mogu biti istovremeno u prostoriji ograničen, obavezno je rezervisati termine i to na broj telefona 225-090. Sve usluge su dostupne od 9.00 do 17.00.

 

Podeli članak na društvene mreže

Comments powered by CComment