Valjevski odbojkaši “VA 014” ove sezone igraju u Prvoj ligi Srbije. Pripremni period protekao je prema očekivanjima uprave kluba. Mlade valjevske momke podrzaće tri igrača sa strane, a u upravi se nadaju da će to biti tim koji će zadrzati poziciju kluba u prvoj ligi Srbije.

Pomoćni trener Vojin Knežević zadovoljan je urađenim i očekuje najbolje od utakmice u gostima ove nedelje u Paraćinu protiv OK “Paraćin”.

Ekipa je u formi, spremni su za utakmicu u Paraćinu. OK Paraćin nam je jedan od glavnih protivnika za opstanak u ligi sto nam je I cilj u ovoj sezoni. Klub se stabilizovao I očekujemo pozitivne rezultate i dobru igru. Pogledali smo snimke utakmica protivnika, analizirali ih, pogledali njihove najbolje igrače, odradili statistiku i videli njihove prednosti i slabosti, tako da smo spremni za njih u nedelju. Lopta je okrugla, videćemo kako će biti, dodao je Vojin Knežević pomoćni trener.

U klubu su menjali politiku rada nakon ispadanja iz super lige pre par godina I sada sve snage ulazu u svoje momke, decu poniklu u škloi odbojke u “OK Va 014”. Škola je počela sa radom ove sezone, a prijem novih momaka od 7-16 godina budućih zvezda je u ponedeljak od 19. 30.

Podeli članak na društvene mreže