Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uručio je, povodom Dana državnosti Republike Srbije, odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama i poručio da je Sretenje veliki dan za Srbiju, dan kada se rađala moderna srpska država. Tom prilikom, odlikovana je i dr Snežana Arsenijević, načelnica Infektivnog odeljenja u Valjevu.

Ona je od početka pandemije korona virusa u Valjevu, bila među onima koji su lečili i zbrinjavali pacijente hospitalizovane u valjevskoj bolnici. Međutim, tek nedavno je pristala da gostuje u “Jutarnjem programu” TV VA PLUS i progovori, samo o delu onoga kroz šta su prolazili i prolaze ona i njen tim, ali i svi zdravstveni radnici u COVID odeljenjima. Pacijenti koji su se lečili na tom odeljenju imaju samo reči hvale za odgovornost i ozbiljnost pristupa lečenju pacijenata za dr Snežanu Arsenijević, a mnogi je smatraju pre svega dobrim čovekom.

Na sajtu predsedništva Srbije piše piše i da je povodom Dana državnosti, odlikovano 164 pojedinaca, ustanova i udruženja.

Podeli članak na društvene mreže