Povereništvo Srpske napredne stranke u Valjevu neizmerno se zahvaljuje predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću na bezuslovnoj podršci, trudu i ličnom zalaganju, kao i napornom radu da u Valjevu bude otvoren pogon renomirane nemačke kompanije "Bizerba",koja je svetski lider u proizvodnji preciznih vaga i jedan od vodećih dobavljača hardverskih i softverskih rešenja iz oblasti sečenja i etiketiranja.

Reč je o velikoj investiciji vrednoj 30 miliona evra, koja će obezbediti u startu preko 300 novih radnih mesta sa platama znatno većim od prosečne. Pogon u Valjevu biće izgrađen na 10.000 metara kvadratnih, a početak proizvodnje očekuje se najkasnije u četvrtom kvartalu 2022. godine.

Uz novi pogon nemačke kompanije koji će biti otvoren u Valjevu sledeće godine, brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac, deonice duge 18,3 kilometara čija je vrednost radova 158 miliona evra, a čija je izgradnja u punom jeku i koja će povezati grad sa autoputem "Miloš Veliki", ali i uz stratešku investiciju gasifikaciju Valjeva, naš grad je na sigurnom putu opšteg napretka i razvoja.

Juče su počeli radovi na rekonstrukciji 12,5 kilometara puta od Кrčmara do Divčibara, koje je 23. marta u Divcima, najavio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Valjevo je decenijama čekalo na izgradnju novih fabrika, otvaranje novih radnih mesta, gasifikaciju i izgradnju kapitalne infrastrukture. Građane Valjeva u godinama koje dolaze, zahvaljujući novim investicijama, čeka sigurna budućnost.

Zajednički interes svih nas je bolji život naših građana, a politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke vodi nas sigurnim koracima u tom pravcu, kaže se pored ostalog u saopštenju povereništva SNS. u Valjevu.

Podeli članak na društvene mreže