Poplave u valjevskom kraju, odnele su i jedan ljudski život. Meštani Stanine reke kod Stava, juče su u reci Obnici pronašli telo svog komšije, 89.godišnjeg M.L. čiji je nestanak dva dana ranije prijavljen i policiji.

On je 23.juna ujutru krenuo u prodavnicu iz kuće u kojoj je živeo sa suprugom. S obzirom da se nije vraćao, teško bolesna supruga je pozvala ćerku koja živi u Novom Sadu, a ona je potom o tome obavestila PU u Valjevu. Ona kaže da je po dolasku kod roditelja u Staninu reku i sama išla pored obale u potragu za ocem, da su policajci bili, ali, da su se, kako ona smatra, prekratko zadržali. Komšije su ipak bile revnosnije i u četvrtak nešto pre 18.00 sati, pronašli su telo nesrećnog M.L. koga je voda izbacila u šipražje pored reke Obnice.

Kako nam je rekla njegova ćerka, M.L. je bio vojni penzioner i uprkos poznim godinama, bio je vitalan. Jedini problem je imao sa slabim vidom, zbog čega je verovatno i upao u reku. Nakon službovanja u Novom Sadu, 1995.godine je kupio plac i kuću u Staninoj reci, odakle i potiče, a tu je na žalost i nastradao i završio svoj životni vek.

Podeli članak na društvene mreže

Comments powered by CComment