I ako je peti MMF na Divčibarama imao ozbiljnu pripremu i organizaciju, epidemiološka situacija je uslovila da to ipak ne bude realizovano. Organizatori nisu dozvolili da jubilarna manifestacija prođe bez dešavanja, pa će se, na radost svih vernih posetilaca Divčibara i ovog festivala, MMF održati, ali u smanjenom formatu.

Mi smo ipak želeli da obeležimo jubilej. I ako smo najavljivali program i format na koji su naši posetioci i ljubitelji MMF-a navikli, nismo mogli to da uradimo, ali smo rešili da MMF obeležimo kroz dva vikenda, jedan u avgustu i jedan u septembru. Sutra u DivčiBaru, u podnožju ski staze gde se inače nalazi muzička bina, nastupa Shoomadisco b2b GoranChe, a uveče će nastupiti Beti Maljoković, Jazz trio. Kao i uvek radiće avantura park i moći će da se uživa u panoramskoj vožnji žičarom. To nije ono na šta smo navikli od MMF-a, ali će biti obeleženo, proslavljeno i na lep način najavljena sledeća godina, kaže član organizacionog odbora MMF-a Matija Tripković.

Program počinje sutra u 13 sati i trajaće do 21 sat, a sve aktivnosti koje su planirane svakako će biti u skladu sa preporukama i merama koje zahteva trenutna situacija.

Kako se radi o otvorenom prostoru i ne očekujemo toliko veliki broj posetilaca. Poštovaće se sve mere, rastojanje između stolova, nošenje maski u zatvorenom prostoru i zdravlje posetilaca nam je na prvom mestu. Ove godine je ulaz slobodan. Oni koji su kupili karte, mogu da ih zamene, a uskoro ćemo za one koji nisu hteli da menjaju karte objaviti na koji način će moći da ih zamene za vaučere koje će moći da iskoriste za narednu festivalsku godinu, pojašnjava Matija Tripković.

Podeli članak na društvene mreže

Comments powered by CComment