Prema najnovijim podacima u Valjevu je u poslednja 24 sata registrovano još devet osoba pozitivnih na korona virus, čime se broj obolelih popeo na 146.

U Lajkovcu su još tri osobe obolelele od posledica zaraze COVID-om 19, pa ih je ukupno 10, u Ubu dva novoobolela pacijenta, ukupno 13. U Ljigu, Mionici i Osečini nema novoobolelih, odnosno ukupan broj lica pozitivnih na korona virus u tim opštinama je jedan, devet i sedam.

U Kolubarskom okrugu, od početka epidemije do sada je 186 lica pozitivno na korona virus. Gostujući u Jutarnjem programu Televizije Valjevo Plus, novi rukovodilac Stručnog operativnog tima dr Zoran Živković, koji je i zamenik gradonačelnika Valjeva, je rekao da se na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice Valjevo nalazi 11 pacijenata koji su zaraženi COVID-om 19. U poslednja 24 sata , pet pacijenata iz Valjeva je transportovano u zdravstvene ustanove predviđene za lečenje od infekcije korona virusom. Troje je hospitalizovano u zemunskoj bolnici, jedan je smešten na sajmu, a jedan u Banju Koviljaču.

Podeli članak na društvene mreže

Comments powered by CComment