U Valjevu se, prema najnovijim podacima, broj novoobolelih povećao za jedan, pa je ukupan broj inficiranih u gradu na Kolubari 172. Na bolničkom lečenju je 38 osoba, a u kućnoj izlolaciji njih 53.

Bitku sa korona virusom izgubilo je 19 građana Valjeva.

Od početka epidemije izlečeno je 62 ljudi.

Na nivou Kolubarskog okruga, u poređenju sa jučerašnjim podacima, broj pozitivnih osoba na korona virus povećao se za pet. Ukupno je obolelo 252 ljudi. Hospitalizovano je 83, a u kućnoj izolaciji je 72. Ukupno u opštinama Kolubarskog okruga izlečeno je 73 ljudi. Od posledica zaraze preminule su 24 osobe.

U Lajkovcu su još tri lica pozitivna na korona virus, čime se broj obolelih povećao na 23. Hospitalizovano je 15 Lajkovčana, dok se broj onih u kućnoj izolaciji i broj preminulih u odnosu na juče nije promenio (petoro u kućnoj izolaciji i jedan preminuli).

U Mionici je 15 zaraženih, jedan više od poslednjeg izveštaja. Na bolničkom lečenju je sedmoro, u kućnoj izolaciji petoro. Izlečeno je troje ljudi, a preminulih nema.

Broj pozitivnih na virus COVID-19 za protekla 24 sata nije se menjao u Ljigu, Osečini i Ubu.

Iz Uba je na bolničkom lečenju 11 osoba, jedno manje u odnosu na juče, u kućnoj izolaciji je četvoro ljudi. U ostalim opštinama, prema poslednjim podacima, broj hospitalizovanih, onih u kućnoj izolaciji, izlečenih i preminulih je nepromenjen.

Juče je ukupno testirano 119 građana iz Kolubarskog okruga, od toga 12 uzoraka je uzeto u Domu zdravlja u Lajkovcu, 13 u ljiškom domu zdravlja, 19 u Ubu, 40 u Opštoj bolnici u Valjevu, 34 u Domu Zdravlja Valjevo, jedan uzorak uzet je u ZZJZ u Valjevu. Nije bilo testiranih u Osečini i Mionici.

Ukupno je od početka epidemije testirano 1.733. Najviše testova uzeto je u valjevskoj bolnici, 691, zatim u valjevskom domu zdravlja 600, u ZZJZ uzorkovano je 135, u Domu zdravlja u Ubu 130. U Domu zdravlja u Lajkovcu uzeto je 67 uzoraka, u Mionici 58, u Domu zdravlja u Ljugu 42, dok je u Osečini uzeto deset uzoraka.

Podeli članak na društvene mreže

Comments powered by CComment