Prema poslednjim podacima, u Valjevu je registrovano pet lica pozitivnih na COVID 19, dok je jedna osoba preminula. Ukupan broj obolelih usled zaraze korona virusom u gradu na Kolubari je 171, umrlih 19.

Da podsetimo na statistiku od prethodnog dana - ukupno zaraženih 166, umrlih 18. Do danas su u Valjevu izlečene 62 osobe (do juče 61), hospitalizovane 42 (juče 45), u kućnoj izolaciji 48 lica (juče 42).

U ostalim opštinama Kolubarskog okruga, nema novoobolelih. U Lajkovcu je od početka pandemije do danas zabeleženo ukupno 20 osoba pozitivnih na COVID 19, u Ljigu 11, Mionici 14, Osečini devet, Ubu 22.

Ukupan broj hospitalizovanih iz Lajkovca je 12 (isti kao juče), u kućnoj izolaciji pet (kao i prethodnog dana), preminulih jedan (isto kao i juče). Iz Ljiga je 10 lica na bolničkom lečenju (juče 6), u kućnoj izolaciji jedno lice (juče pet), nema ni izlečenih, ni umrlih. Iz Mionice je hospitalizovano sedam osoba (juče šest), izlečene tri (isto kao juče), u kućnoj izolaciji četiri (juče pet), umrlih nema. U Osečini su hospitalizovana dva lica (identično jučerašnjem broju), u kućnoj izolaciji četvoro (isto), izlečenih nema , preminulo troje (bez promene ). Iz Uba je hospitalizovano 12 pacijenata (juče 13), izlečeno šest (isto), u kućnoj izolaciji troje (juče dvoje), jedno umrlo (nepromenjena brojka od početka).

Tako je , prema današnjim podacima u Kolubarskom okrugu ukupno 247 lica pozitivno na COVID 19, a od posledica tog virusa, od početka pandemije, ukupno su preminule 24 osobe.

Podeli članak na društvene mreže

Comments powered by CComment