Plivači valjevskog “Valisa” osvojili su brojne medalje na međunarodnom plivačkom mitingu “Ante Lambaša”, održanom na bazenima SRC “Milan Gale Muškatirović” u Beogradu.

Najuspešnija je bila Maša Radojević koje osvojila dva druga mesta u kategoriji pionirki na 200m slobodno, I bronzanu medalju na 100m prsno.

Marija Stevanović je u disciplini 50m prsno bila najbolja u kategoriji juniorki, a na   100m prsno osvojila je srebrno odličje.

Vuk Tešanović je u disciplini 100m slobodno  u kadetskoj konkurenciji bio drugi, isti uspeh je ostvario i u disciplini 50m slobodno, dok je na 100m delfin je bio treći.

Anja Radojević je u disciplini 100m leđno u kategoriji juniorki osvojila bronzu.

Ognjen Dašković, Simon Stefanović, Jana Tomašević, Natalija Kovačević, Milic Ristić, Nina Pantelić, Teodora Ilić, Mihailo Ilić i Đorđe Živković su imali odlične nastupe na nivou svojih ličnih rekorda.

Mlade plivače “Valisa” predvodio je trener Branislav Kovačević, koji se nada da će nakon prošlogodišnje dobre takmičarske sezone, ova godina biti još bolja, a da bi to trebalo da se vidi već za dve sedmice na Otvorenom prvenstvu Srbije u Beogradu.
Na takmičenju u Beogradu je učestvovalo 600 plivača iz 38 klubova BIH, Makedonije I Srbije.

Podeli članak na društvene mreže